Va propunem o gama foarte variata de panouri decorative atat din punct de vedere al design-ului, texturilor, finisajelor  suprafetelor vazute cat si al materialelor din care sunt realizate.

Pornind de la materiale prietenoase cu mediul cum ar fi: lemnul,pluta,piatra naturala,metalul,ceramica,betonul architectural,textilele sau materialele eco-reciclate si pana la materiale ce includ tehnologii specifice de fabricatie  cum ar fi: rasina compozita,spuma poliuretanica si poliuretanul elastic,mdf-ul special tratat etc., oferta noastra este gandita astfel incat sa satisfaca aproape toate gusturile Clientilor nostri.

Dimensiuni si grosimi panouri decorative

Pentru fiecare panou decorative in parte, furnizorii nostri propun dimensiuni si grosimi standard dar si adaptate nevoilor clientilor. Fiecare proiect in parte este analizat de catre Producator iar acesta recomanda dimensiuni de panouri care sa fie accesibile la transport, manipulare in santier  si montaj. La asezarea panourilor pe pereti totul se imbina perfect iar modelul isi pastreaza continuitate dorita. Grosimile panourilor pornesc de la 10 mm pana la 40 mm, functie de modelul si prelucrarea aleasa. Montajul panourilor decorative se face in general cu adezivi speciali care sa permita o comportare si stabilitate solida in timp.

Informatii despre preturile practicate pe piata romaneasca

Panourile decorative pe care le vindem in Romania sunt panouri de foarte bun calitate, executate cu grija si responsabilitate de catre Partenerii nostri, ceea ce inseamna si ca preturile unitare ale acestora  reflecta valoarea lor. Ele depind de model, de materialul din care se produce, de finisaj, de textura, de prelucrarile solicitate,de cantitati, de influenta transportului din tara de provenienta pana in Romania si sunt cuprinse intre  aproximativ 40-250 eur/mp.

Va stam la dispozitie cu cataloage, mostre, specificatii tehnice si recomandari specifice proiectelor dvs.

CITIȚI MAI MULTE AICI