Placi din fibrociment

 

Placa de fibrociment de inalta performanta este o placa de categorie A, conform BS EN 12467, un produs ecologic marca CE a carui reactie la foc este clasificata A1F1 atat pentru pereti cat si pentru pardoseli. Nu contine azbest, sepioliti, formaldehide si fibre anorganice.

 

Amestecul de nisip cuartos, ciment, fibre speciale de celuloza si alte filere, este turnat in placi ce sunt mai apoi introduse in autoclave la presiuni si temperaturi extrem de ridicate care permit o rapida maturare fizica si chimica a amestecului rezultand un produs stabil dimensional, sigur, durabil, care se utilizeaza cu succes in medii extrem de agresive.

 

Promovam placi din fibrociment natural lis pentru protectia la foc/umezeala/impact a zonelor “expuse” dintr-o constructie, dar mai ales oferim solutii pentru inchiderea si decorarea fatadelor cu placi colorate in masa, texturate si printate, astfel:

  • placi naturale lise pentru zone “expuse”: Weather Pro-L  de la SOBEN INTERNATIONAL, Flat de la EKOBOARD și Smooth de la HEKIM YAPI
  • placi decorative colorate in masa: Zen Plus Lines / Raw de la SOBEN INTERNATIONAL
  • placi decorative texturate cu efect piatra, lemn, plaster, line, mixed brick, block stone, stone wall de la EKOBORD/HEKIM YAPI.
  • placi decorative printate culori uni sau efect lemn si piatra, de la CLEAN BOARD
  • panouri MINERAL pentru pardoseli flotante printate cu efect lemn, piatra, beton de la FLOOVER.

Vizualizati tipurile de placi din fibrociment, pe colectii.