pavaje piatra naturala in zona pietonala

Pavaje, piatra cubica, borduri, bolarzi, rigole din granit, bazalt, andezit

Amenajarile exterioare cum ar fi piete, piatete,strazi cu circulatie pietonala sau mixta, trotuare, incinte ale unor cladiri reprezentative sau ansambluri rezidentiale etc., pot fi protejate pentru trafic si in acelasi timp decorate  cu piatra naturala de uz exterior cum ar fi: granitul, bazaltul, andezitul etc.  Aceste materiale  rezista la trafic intens, la agresiuni ale vremii cum ar fi ploaie, zapada, calduri extreme, agresiuni fizico-chimice etc. Prin prelucrarea antiderapanta a suprafetei de calcatura se asigura o circulatie sigura si stabila in toate anotimpurile cu conditia ca aceste pavaje sa fie curatate si intretinute conform prescriptiilor din proiectele tehnologice si recomandarilor Furnizorului.

Piatra naturala despre care vorbim poate fi taiata la diverse dimensiuni si grosimi in placi rectangulare sau in cubeti taiati/rupti natural pentru pavaje in camp. In acelasi timp pot fi taiate ca elemente liniare de genul borduri  mari/mici,bolarzi,rigole,elemente de mobilier urban etc.

Prelucrarile antiderapante ale suprafetelor pot fi : sablate, sablate si periate, buciardate,slefuite etc.

Va propunem spre comercializare urmatoarele materiale si culori conform imaginilor de mai jos:

BAZALT NEGRU

Prelucrare – BUCIARDAT

BAZALT NEGRU

Prelucrare – SABLAT SI PERIAT

BAZALT NEGRU

Prelucrare – PERIAT

BAZALT NEGRU

Prelucrare – SLEFUIT

Va rugam sa ne solicitati cele mai bune cotatii si cele mai realiste termene de livrare pe care in mod cert, noi vi le putem oferi .