Materialele prietenoase cu mediul, impreuna cu solutiile profesionale promovate de New Board International, se refera la urmatoarele categorii de lucrari in constructii si amenajari:

1. PLACARI PERETI CU PANOURI DECORATIVE SI PLACI FIBROCIMENT

  • Creative Arq – panouri pentru pereti decorativi realizate din mdf, lemn, metal, ceramica, materiale ecoreciclate etc pentru multiple aplicatii in spatii interioare, inclusiv izolare acustica.
  • Ka Coverings – panouri compozite pentru pereti decorativi relizate din rasina, pentru multiple aplicatii in spatii interioare/exterioare.
  • Panespol – panouri pentr pereti decorativi realizate din poliuretan rigid sau elastic, pentru multiple aplicatii in spatii interioare/exterioare.
  • Soben International – placi pentru pereti decorativi realizate din fibrociment colorat in masa, vopsit, printat, embosat, pentru multiple aplicatii interioare/exterioare.

   2. PLACARI PARDOSELI CU PANOURI DECORATIVE DIN FIBROCIMENT

  • Soben International – placi si panouri prefabricate pentru pardoseli decorative clasice sau tip dala flotanta uscata, realizate din fibrociment colorat in masa, vopsit, printat, embosat, pentru multiple aplicatii interioare/exterioare.

  3. PLACARI SI INCHIDERI PENTRU ZONE “EXPUSE” IN CONSTRUCTII SI AMENAJARI 

  • Soben International – placi profesionale specializate pentru constructii pasive la foc si aplicatii multifunctionale la interior/exterior. 

Aceste categorii de lucrari si produse pot fi mai bine intelese consultand de fiecare data site-urile originale ale partenerilor nostri. 

 

Produsele pot fi vizionate în Showroom-ul nostru din București,  Strada Siret nr. 95, Cyrom Center – parter, Sector 1, CP 012152.